Εθελοντές στην Ανοιχτή Τέχνη!

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

 

Εθελοντές στην «Ανοιχτή Τέχνη!

 

Η Ανοιχτή Τέχνη προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να γίνουν εθελοντές και να συμμετέχουν έμπρακτα με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και τη θετική τους διάθεση στην οργάνωση, την υλοποίηση και την πραγματοποίηση των Σεμιναρίων, Διαλέξεων, Δράσεων της, αποτελώντας πραγματικούς συνδιαμορφωτές όλων των  δραστηριοτήτων της. Η Ανοιχτή Τέχνη, αποτελεί μια πρωτοβουλία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, προωθεί τον σύγχρονο πολιτισμό, και στοχεύει στην ανάδειξη του κοινωνικού  και διαπαιδαγωγικού του  ρόλου.

Το πρόγραμμα εθελοντικής υποστήριξης δίνει την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της τέχνης να συμμετάσχουν σε βασικούς τομείς των δραστηριοτήτων μας,  όπως:

Προετοιμασία και λειτουργία σεμιναρίων – διαλέξεων – δράσεων, Υποδοχή προσκεκλημένων, Υπεύθυνοι Οργάνωσης καλλιτεχνικών δράσεων, Προώθηση της Ανοιχτής Τέχνης στο κοινό, Επικοινωνία (blog, social media), Φωτογραφική κάλυψη, Οπτικοακουστική κάλυψη.

Μπορούν  επίσης να συμμετάσχουν:

Γραφίστες, Φωτογράφοι, Υπεύθυνοι Διαφήμισης, Προγραμματιστές H/Y, Μουσικοί, D.Js, Ιστορικοί Τέχνης / Επιμελητές, Εικαστικοί, Ηχολήπτες

Οι εθελοντές θα ενταχθούν στο συνολικό οργανόγραμμα της Ανοιχτής Τέχνης, ανάλογα με την εμπειρία, τα προσόντα τους, τα ενδιαφέροντά τους και τον διαθέσιμο χρόνο τους. Στην πορεία, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν, θα προστεθούν άλλοι τομείς στους οποίους μπορούν να συμμετάσχουν  εθελοντές.

Οι εθελοντές θα λάβουν σχετική εκπαίδευση-ενημέρωση και μετά την ολοκλήρωση των υπηρεσιών τους, δίνεται βεβαίωση εθελοντικής εργασίας.*

Κάθε εθελοντής μας δικαιούται για 1 έτος όλα τα προνόμια μέλους της Ανοιχτής Τέχνης.

* Η Βεβαίωση θα δοθεί σε όλους όσοι έχουν συμπληρώσει τις 40 εργάσιμες ώρες.

Η διάρκεια του προγράμματος εθελοντισμού διαρκεί έναν χρόνο.

Για να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα αίτησης συμμετοχής θα πρέπει να περάσετε από την Ανοιχτή Τέχνη στο Σύνταγμα επί της οδού Φιλελλήνων & Ναυάρχου Νικοδήμου 2 (1ος όροφος) -πλησίον Μετρό Συντάγματος ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις.
Τηλ: 210 32 27 188 , info@anoixtitexni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια.