Νέα

1.6699356.3607569147

Δημοσίευμα της ισραηλινής αρχαιολογικής επιθεώρησης Haaretz  και του εντύπου Israel Exploration Journal αναφέρει ότι βρέθηκε δαχτυλίδι που κατά πάσα πιθανότητα αποτελούσε σφραγιδόλιθο του Ποντίου Πιλάτου και το όνομα αυτό  είναι γραμμένο στα ελληνικά.

Συνέχεια άρθρου

t32

Μοιραζόμαστε, χρησιμοποιούμε, συλλέγουμε και διαβάζουμε δισεκατομμύρια βιβλία κάθε χρόνο, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται μέσα σε αξιόλογες βιβλιοθήκες που περιβάλλονται από μια υπέροχη αρχιτεκτονική. Οι παρακάτω φωτογραφίες απαθανατίζουν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές βιβλιοθήκες του κόσμου, θυμίζοντας ότι η τεχνολογία διευκολύνει τη ζωή μας, δεν θα πάρει ποτέ όμως τη θέση αυτών των ναών της γνώσης.

32235gregerg

Πηγή: slpress.gr

xavliodontas1

Ένα εντυπωσιακό εύρημα εντόπισαν εργαζόμενοι της ΔΕΗ, πραγματοποιώντας εργασίες μετακίνησης χωμάτων στο σημείο της κατολίσθησης του ορυχείου Αμυνταίου Φλώρινας.
Συνέχεια άρθρου

Νέα απεικόνιση του Ιησού απο το 500 μ.Χ.

Αναρτήθηκε από: anoixtitex   /   Tags:   /   0 Comment   /   17-11-2018
DsBTO85X4AA0wTN

Μια αγιογραφία ηλικιας 1500 ετών απεικονιζει τον Ιησού με μακριά μύτη και σπαστά, κατσαρά μαλλιά, σε μια εγκαταλελειμμένη βυζαντινή εκκλησία στην Σίτβα, στην έρημο Νεγκέμπ του νοτίου Ισραήλ.
Συνέχεια άρθρου

«Επιτύμβια αρχαϊκά αγάλματα στην Φθιώτιδα, οι κούροι της Αταλάντης».

Κατά τη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης στη Φθιώτιδα,
Συνέχεια άρθρου

Page 1 of 2112345Επόμενη1020ΕπόμενηΤελευταία »