Νέα

xrusa-spilioti-antidraseis-akrobatoun-metaksu-katapliksis-akinisias

Με μεγάλη θλίψη η Ανοιχτή Τέχνη αποχαιρετά την Χρύσα Σπηλιώτη και τον σύζυγο της Δημήτρη Τουρναβίτη.

Συνέχεια άρθρου

Untitled design(4)

 

  • Η πρώτη εκδήλωση στην Ανοιχτή Τέχνη: Ο Μάνος Ελευθερίου συζητάει με τον Αλέξανδρο Ασωνίτη, Φεβρουάριος 2013

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ερμούπολη της Σύρου. Σε ηλικία 14 ετών έρχεται με την οικογένειά του από την Σύρο στην Αθήνα και τα πρώτα επτά χρόνια κατοικούν στο Χαλάνδρι. Το 1960 μετακομίζουν οικογενειακώς στο Νέο Ψυχικό.

Συνέχεια άρθρου

ekptwsi

Καλοκαιρινή προσφορά της  Ανοιχτής Τέχνης!

Στείλε τώρα αίτηση μειωμένης συμμετοχής στο info@anoixtitexni.gr για τα νέα μας
Σεμινάρια
2018 – 2019!

Συνέχεια άρθρου

20180706_132839

Με τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την έναρξη της ανασκαφής στο Κάστρο της Βελίκας, που έδωσε πολλά στοιχεία για τη ζωή στον 6ο αιώνα μ.Χ., η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και ο Δήμος Αγιάς διοργανώνουν έκθεση με τίτλο:

Συνέχεια άρθρου

σαρκοφαγος

Απομακρύνεται σημαντικά το ενδεχόμενο, η τεράστια γρανιτένια σαρκοφάγος της Αλεξάνδρειας να αποτελεί σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες προσκείμενες σε αρχαιολόγους, το σημερινό άνοιγμα του 30 τόνων ευρήματος, αποκάλυψε τρεις σκελετούς που βρέθηκαν στο πλημμυρισμένο εσωτερικό του.

Συνέχεια άρθρου

ÁÈÇÍÁ-18ç ÌáÀïõ ùò ÄéåèíÞ ÇìÝñá Ìïõóåßùí-ÅêäÞëùóç óôï Åèíéêü Áñ÷áéïëïãéêü Ìïõóåßï, ìå ôçí åõêáéñßá ôçò óõìðëÞñùóçò 150 ÷ñüíùí áðü ôç èåìåëßùóç ôïõ.(EUROKINISSI-ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων στο έργο της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων,

Συνέχεια άρθρου

Page 1 of 1712345Επόμενη10ΕπόμενηΤελευταία »