Α.Στάνας

Stanas Διδάσκει: Πολιτιστική Διαχείριση: Ο πολιτισμός στην πράξη!

  Ο Αλέξανδρος Στάνας  είναι σύμβουλος πολιτιστικής διαχείρισης, εκπαιδευτής στη Διεθνή Ακαδημία  και αρθρογραφεί για τα οικονομικά του πολιτισμού.  Απ’ τους πιο έμπειρους και πρωτοπόρους επαγγελματίες στην πολιτιστική διαχείριση, υπήρξε Project Manager στο ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) για το SUMMER NOSTOS FESTIVAL 2017, γενικός διευθυντής στην ART- ATHINA 2009-2011,  εκτελεστικός και καλλιτεχνικός διευθυντής στον πολιτιστικό χώρο ΦΟΥΓΑΡΟ 2013-2016. 

΄Ηταν σύμβουλος στο Art Space Pythagorion του Schwarz Foundation και σύμβουλος έκδοσης στο περιοδικό Highlights. Επίσης διετέλεσε διευθυντής της Εταιρίας για  την Προώθηση των Τεχνών & του Πολιτισμού – D.art έως το 2012, και ήταν σύμβουλος οργάνωσης πολιτιστικών δράσεων στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ήταν σύμβουλος οργάνωσης και επικοινωνίας  στη διεθνή έκθεση Outlook, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας 2004, στην αναδρομική έκθεση των Gilbert & George στην Αθήνα, καθώς επίσης σε ελληνικές συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις (Μπιενάλε της Βενετίας κ.α).

Σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και έχει Master στην Πολιτιστική Πολιτική & Διαχείριση, από το City University του Λονδίνου. Ως  σύμβουλος ή στέλεχος σε διάφορους φορείς, ασχολήθηκε με την εκπόνηση και  εφαρμογή πολιτιστικών πολιτικών,  και με την οργάνωση πολιτιστικών γεγονότων, κυρίως εικαστικών. Έχει διοργανώσει επίσης μουσικές και θεατρικές  εκδηλώσεις, φεστιβάλ και  συνέδρια για τον πολιτισμό.

https://gr.linkedin.com/in/alexandrosjstanas

 

Δημοσιεύτηκε από: anoixtitex   /   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Α.Στάνας   /   08-08-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια.