Α.Στάνας

Αλέξανδρος Στάνας ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΑλέξανδρος Στάνας

Διδάσκει: Πολιτιστική Διαχείριση: Ο πολιτισμός στην πράξη!

Ο Αλέξανδρος Στάνας, είναι Project Manager, για τις μεγάλες εκδηλώσεις, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και εκπαιδευτής στη Διεθνή Ακαδημία Μουσείων. Διετέλεσε γενικός διευθυντής στην ART- ATHINA 2009-2011 και στον πολιτιστικό χώρο ΦΟΥΓΑΡΟ 2013-2016.΄Ηταν σύμβουλος στο Art Space Pythagorion του Schwarz Foundation και σύμβουλος έκδοσης στο περιοδικό Highlights. Επίσης διετέλεσε διευθυντής της Εταιρίας για  την Προώθηση των Τεχνών & του Πολιτισμού – D.art έως το 2012, και ήταν σύμβουλος οργάνωσης πολιτιστικών δράσεων στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Επιμελήθηκε την  διεθνή έκθεση Outlook, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας 2004, την αναδρομική έκθεση των Gilbert & George στην Αθήνα, καθώς επίσης τις ελληνικές συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις (Μπιενάλε της Βενετίας κ.α).

Σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και έχει Master στην Πολιτιστική Πολιτική & Διαχείριση, από το City University του Λονδίνου. Ως  σύμβουλος ή στέλεχος σε διάφορους φορείς, ασχολήθηκε με την εκπόνηση και  εφαρμογή πολιτιστικών πολιτικών,  και με την οργάνωση πολιτιστικών γεγονότων, κυρίως εικαστικών. Έχει διοργανώσει επίσης μουσικές και θεατρικές  εκδηλώσεις, φεστιβάλ και  συνέδρια για τον πολιτισμό.

https://gr.linkedin.com/in/alexandrosjstanas

 

Δημοσιεύτηκε από: anoixtitex   /   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Α.Στάνας   /   08-08-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια.