Διήγημα – Μυθιστόρημα – Άρθρα

ΑΣΩΝΙΤΗΣΔημιουργική γραφή: Διήγημα- Μυθιστόρημα – Άρθρα

…………………………………..

Συχνότητα: κάθε Δευτέρα  17:30 – 20:00
Διάρκεια: Α’ κύκλος: 3 μήνες /  Β΄κύκλος: 3 μήνες
Εισηγητής: Αλέξανδρος Ασωνίτης

Θέλεις να γράψεις ένα βιβλίο; Θέλεις να εκδώσεις ένα βιβλίο; Ο Αλέξανδρος Ασωνίτης διδάσκει από το 2004 δημιουργική γραφή και 24 σπουδάστριες και σπουδαστές του έχουν εκδώσει βιβλία σε μικρούς και μεγάλους οίκους, έχουν ιδρύσει δικούς τους εκδοτικούς οίκους, έχουν γίνει δημοσιογράφοι. Έλα να πάρεις εσύ την σκυτάλη!

Η Ανοιχτή Τέχνη σας παρέχει Βεβαίωση Σπουδών!

Δημιουργική γραφή: Διήγημα – Μυθιστόρημα – Άρθρα

    Τι χρειάζεται για να γράψουμε ένα μυθιστόρημα, διηγήματα ή άρθρα; Πώς επιλέγουμε τα θέματά μας και πώς τα προσεγγίζουμε; Πώς αναπτύσσουμε την ιστορία μας; Τι προσέχουμε, τι αποφεύγουμε;  Πού δίνουμε μεγαλύτερο βάρος; Πώς διαλέγουμε τους ήρωές μας;  Πώς μπορούμε να κάνουμε μια βιωματική μας εμπειρία μια ενδιαφέρουσα ιστορία για τους άλλους; Τι ρόλο παίζει η σωστή και επιδέξια χρήση της γλώσσας; Τι βιβλία θα πρέπει να διαβάζουμε, πού πρέπει να στρέφουμε το ενδιαφέρον μας ώστε να είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε με την σαγηνευτική περιπέτεια της γραφής; Τι μετράει περισσότερο, το ταλέντο, το πάθος ή η αφοσίωση στην συγγραφή; Διδάσκεται η γραφή; Πώς θα αξιοποιήσουμε το ταλέντο μας, πώς θα κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα  ή και επάγγελμα;

Σε όλα αυτά σας δίνει απαντήσεις και σας καθοδηγεί ο συγγραφέας Αλέξανδρος Ασωνίτης (βιβλία του στις εκδόσεις Πατάκη και Καστανιώτη) που έχει πλούσια πείρα στην διδασκαλία της δημιουργικής γραφής. Ξεκίνησε το 2004 από το περιοδικό highlights, δίδαξε οκτώ χρόνια στο Κολλέγιο Αθηνών και τώρα διδάσκει στην Ανοιχτή Τέχνη. Έχει διδάξει αφιλοκερδώς και στις ανδρικές φυλακές Κορυδαλλού. Περισσότεροι από 24 σπουδάστριες και σπουδαστές του έχουν εκδώσει βιβλία τους με μυθιστορήματα, διηγήματα, ποίηση και δοκίμια. 

Οπλιστείτε με όρεξη για δουλειά, ετοιμάστε τα χαρτιά και τους υπολογιστές σας και… σας περιμένουμε!

 

Εκδηλώστε ενδιαφέρον για αυτό το σεμινάριο!

Σας προτείνουμε να δηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας, για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στο σεμινάριο, γιατί ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.
Με τη συμπλήρωση και αποστολή της παρακάτω φόρμας θα έρθουμε αμέσως  σε επικοινωνία μαζί σας.

Ονοματεπώνυμο*:

Email*:

Τηλέφωνο κινητό & σταθερό*:

Ενδιαφέρομαι για το σεμινάριο*:

Επίσης ενδιαφέρομαι για:

Από που μάθατε για αυτό το σεμινάριο;ίντερνετ έντυπη διαφήμιση φίλους 

Σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια.