Ντοκιμαντέρ

Ντοκιμαντέρ

mitilini1Ντοκιμαντέρ και Πραγματικότητα με τον Λάκη Παπαστάθη!

…………………………………………….

Συχνότητα: κάθε Πέμπτη 20:00-22:00
Διάρκεια: Α΄ κύκλος: 3 μήνες /  Β΄κύκλος: 3 μήνες

Εισηγητής: Λάκης Παπαστάθης

 Ο Λάκης Παπαστάθης, συνδημιουργός της θρυλικής εκπομπής ντοκιμαντέρ »Παρασκήνιο» της ΕΡΤ, που άφησε ανεξίτηλο στίγμα στον ελληνικό πολιτισμό, είναι φέτος μαζί μας! Όσοι αγαπάτε και θέλετε να γυρίσετε ντοκιμαντέρ, επωφεληθείτε από την παρουσία του και μάθετε τα μυστικά της τέχνης του ντοκιμαντέρ από τον καλύτερο δάσκαλο που μπορεί να έχετε!

Η Ανοιχτή Τέχνη σας παρέχει Βεβαίωση Σπουδών!

Έναρξη σεμιναρίου: Πέμπτη 8 Νοεμβρίου

Το μάθημα επικεντρώνεται στην εμπειρία μου από το Παρασκήνιο. Στην 40χρονη πορεία του διαμορφώθηκαν δεκάδες αφηγηματικοί τρόποι που κατά κάποιον τρόπο καθόρισαν τη μορφή του ελληνικού ντοκιμαντέρ. Μολονότι όλοι πιστεύουν πως το ντοκιμαντέρ είναι η πιο «αντικειμενική» τέχνη, η εμπειρία μου έδειξε πως η προσωπικότητα του δημιουργού, τα πνευματικά του εφόδια, ο συναισθηματικός του κόσμος μπορεί να κάνει το ντοκιμαντέρ του ένα εξαιρετικά προσωπικό και ποιητικό έργο. Το σημείο συνάντησης της πραγματικότητας με τον σκηνοθέτη, αν είναι δημιουργικό, μπορεί να την μεταμορφώσει και να αποκαλύψει αυτά που κρύβονται από την καθημερινότητα.

Εκδηλώστε ενδιαφέρον για αυτό το σεμινάριο

Σας προτείνουμε να δηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας, για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας σε συγκεκριμένα σεμινάρια, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.
Με τη συμπλήρωση και αποστολή της παρακάτω φόρμας θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

Ονοματεπώνυμο*:

Email*:

Τηλέφωνο κινητό & σταθερό*:

Ενδιαφέρομαι για το σεμινάριο*:

Επίσης ενδιαφέρομαι για:

Από που μάθατε για αυτό το σεμινάριο;ίντερνετ έντυπη διαφήμιση φίλους 

Σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια.