Βάσω Σωτηρίου

Η Βάσω Σωτηρίου σπούδασε Μαιευτική, αλλά δεν άσκησε ποτέ αυτό το επάγγελμα, αφού την κέρδισε ο χώρος του πολιτισμού. Αρχικά, δούλεψε στον μεταφραστικό τομέα, συνεργαζόμενη με μεγάλους εκδοτικούς οίκους. Στη συνέχεια, ανέλαβε το γραφείο Τύπου των Εκδόσεων Διόπτρα, ενώ από το 2012 έχει τη δική της εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων «Βάσω Σωτηρίου-We Will».

Η εταιρεία της ειδικεύεται στην προβολή και επικοινωνία πολιτιστικών δράσεων, αλλά και ανθρώπων το έργο των οποίων έχει ένα θετικό πρόσημο στην κοινωνία.

Κάποια από τα ονόματα που έχει κατά καιρούς εκπροσωπήσει είναι οι: Βικτόρια Χίσλοπ, Τάσος Νούσιας, Άννα Βαγενά, Κατερίνα Βρανά, Γιώργος Χατζηπαύλου, Δήμος Αβδελιώδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Τσιάκα, Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, Νάνσυ Μαλλέρου, ενώ έχει δουλέψει επίσης με τους Μιχαήλ Μαρμαρινό, Ελένη Κοκκίδου, Νικήτα Τσακίρογλου και πολλούς ακόμη.

Η ίδια πιστεύει ότι οι γνώσεις, η αγάπη, η υπομονή και η επιμονή, τα όνειρα και οι μικρές καθημερινές νίκες μέχρι την τελική κατάκτηση του στόχου είναι τα κυρίαρχα συστατικά που κάνουν τη δουλειά της επιτυχημένη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της:

https://www.vassosotiriou.gr/

ή και να δείτε αυτό το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=mwcQapKq88A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ