Μιαούλης

Λευτέρης Μιαούλης

Φωτογραφία

Ο Λευτέρης Μιαούλης είναι φωτογράφος με προϋπηρεσία στον χώρο του ημερήσιου τύπου, των περιοδικών, της διαφήμισης και της εικαστικής φωτογραφίας.
Εργάστηκε στο περιοδικό ΑΝΤΙ (έκδοση KITCH « Κάτι το Ωραίον ») και στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ως φωτορεπόρτερ. Ως free lancer έχει δημοσιεύσει στο σύνολο του Ελληνικού τύπου (ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΒΡΑΔΥΝΗ, ΕΠΙΚΑΙΤΟΤΗΤΑ κ.α.). 
Εργάστηκε επί σειρά ετών στο περιοδικό ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ και αργότερα με όλα τα περιοδικά Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης, δημοσιεύοντας θέματα με κείμενα και φωτογραφίες από τα Ελληνικά νησιά και την ορεινή Ελλάδα (ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΗΜΑGAZINO, ELLE DECO, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ, INSIDE, FIGARO MAISON, PLAYBOY κ.α.).
Έχει δημοσιεύσει θέματα από τα νησιά και σε ξένα περιοδικά (BBC HOMES, 25 BEAUTIFUL HOMES, ABITARE κ.α.).
Ασχολήθηκε επίσης με την φωτογραφία φαγητών και αντικειμένων (περιοδικό ΜΕΝΟΥ).
Εξειδικεύθηκε στην φωτογραφία μεγάλου φορμά στο στούντιο και εργάστηκε παράλληλα με τον τύπο και στον χώρο της διαφήμισης. 
Στην προσωπική του δουλειά ασχολήθηκε σε βάθος με την ασπρόμαυρη φωτογραφία μεγάλου και μεσαίου φορμά στον χώρο του τοπίου και της φωτογραφίας δρόμου.
Ασχολήθηκε από πολύ νωρίς με τους υπολογιστές και την επεξεργασία εικόνας. Η γνώσεις του πάνω στην κλασική φωτογραφία του έδωσαν τον τρόπο και τα εφόδια να μεταφέρει τις ποιότητες των εικόνων του στην ψηφιακή εποχή, αναπτύσσοντας τεχνικές και προσωπικούς τρόπους εργασίας και αντίληψης της φωτογραφίας.

ΕΡΓΑ ΤΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

με τον

Αλέξανδρο Ασωνίτη

ΠΟΙΗΣΗ

με τον

Αλέξανδρο Ασωνίτη

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

με τον

Αλέξανδρο Ασωνίτη

ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΗ

με τον

Αλέξανδρο Ασωνίτη