Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής, με τον Βασίλη Βασιλικό!

Ολοκλήρωσε το βιβλίο σου! Από τον υπολογιστή στον εκδότη!

*Το πρώτο τρίμηνο του 2023-2024, δεν θα διεξαχθεί το σεμινάριο. Θα σας ενημερώσουμε για τα περαιτέρω.

Κάθε Σάββατο 13:00 – 15:30

Διάρκεια: 3 μήνες, (12 εβδομάδες – 30 ώρες)

E-learning για όλη την Ελλάδα!

Η Ανοιχτή Τέχνη σας παρέχει Βεβαίωση Σπουδών!

Ολοκλήρωσε το βιβλίο σου! Από τον υπολογιστή στον εκδότη!

Εκμεταλλεύσου την σπάνια ευκαιρία να ζήσεις το σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής, με τον θρύλο της ελληνικής λογοτεχνίας, Βασίλη Βασιλικό!
Το πολυσυζητημένο σεμινάριο που γράφει ιστορία! 14 σπουδάστριες και σπουδαστές του Βασίλη Βασιλικού από τους προηγούμενους κύκλους έχουν εκδώσει ήδη ή έχει προγραμματισθεί να εκδώσουν τα βιβλία τους σε γνωστούς, μεγάλους εκδοτικούς οίκους!

Ο Βασίλης Βασιλικός ανοίγει την ψυχή του και σας προσκαλεί, σε ενα σεμινάριο στο οποίο θα έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με το δικό σου κείμενο, με αυτά που θέλεις να γράψεις και να εκδώσεις αλλά και με τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς και ποιητές! Θα ακούσεις να σου μιλάνε για το έργο τους, αλλά και να σου προσφέρουν την γνώση τους και να σε καθοδηγούν, συγγραφείς όπως: Ρέα Γαλανάκη, Μάρω Δούκα, Ζυράννα Ζατέλη, Ισμήνη Καπάνταη, Αλέξανδρος Ασωνίτης, Γιώργος Βέης, Μηνάς Βιντιάδης, Αύγουστος Κορτώ, Αχιλλέας Κυριακίδης, Άρης Μαραγκόπουλος, Αλέξης Πανσέληνος, Βαγγέλης Ραπτόπουλος, Άρης Σφακιανάκης, Κωνσταντίνος Τζαμιώτης, Αντώνης Φωστιέρης, Χρήστος Χωμενίδης και πολλοί άλλοι! Έλα και πάρε και εσύ την θέση σου, στο μεγάλο σαλόνι της ελληνικής λογοτεχνίας!

Στο σεμινάριό μας φτάνουμε στην πηγή της αληθινής δημιουργίας που είναι η έκφραση για ό,τι βαθύτερο έχουμε μέσα μας και θέλουμε να ξεφύγει από το αυτούσιο “προσωπικό βίωμα” για να γίνει και βίωμα του αναγνώστη.

Δίδακτρα:

Για δέκατη συνεχή χρονιά η Ανοιχτή Τέχνη κρατά τα δίδακτρα στο ίδιο ύψος!
Για να αποκτήσουν οι φίλοι και οι φίλες της τις γνώσεις που επιθυμούν!

Η συμμετοχή σου για κάθε σεμινάριο διαρκείας 3 μηνών (30 ωρών) είναι: 213€ + Φ.Π.Α 24%: 67€ = 280€ (σε 4 δόσεις*, 1η Νοεμβρίου, 15η Νοεμβρίου, 30η Νοεμβρίου, 15η Δεκεμβρίου) Καταβολή εφ’ άπαξ: 270€.

Επωφελήσου τώρα από όλες τις ειδικές εκπτώσεις μας!

Φοιτητές, άνεργοι, παλιοί σπουδαστές: 190€ + Φ.Π.Α 24%: 60€ = 250€ (σε 4 δόσεις*, 1η Νοεμβρίου, 15η Νοεμβρίου, 30η Νοεμβρίου, 15η Δεκεμβρίου) Καταβολή εφ’ άπαξ: 230€.

Συνταξιούχοι, εκπαιδευτικοί, νέοι γονείς, φίλοι: 198€ + ΦΠΑ 24%: 62€ = 260€ (σε 4 δόσεις*, 1η Νοεμβρίου, 15η Νοεμβρίου, 30η Νοεμβρίου, 15η Δεκεμβρίου) Καταβολή εφ’ άπαξ: 250€.

Σχετικά σεμινάρια

Δημοφιλή σεμινάρια

Συμπλήρωσε τώρα την φόρμα σου!

Δηλώστε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας, για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας!
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος!
Με τη συμπλήρωση και αποστολή της παρακάτω φόρμας θα έρθουμε αμέσως  σε επικοινωνία μαζί σας.