Προβολή της Απαγορευμένης ταινίας «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» του Νίκου Αλευρά

προβολή της ταινίας «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» του Νίκου Αλευρά

Η «Ανοιχτή Τέχνη, σεμινάρια-διαλέξεις-δράσεις για τις τέχνες και τον πολιτισμό», σας προσκαλεί το Σάββατο 15-2- 2014, στις 19:00 μ.μ. στην προβολή της απαγορευμένης ταινίας «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» του Νίκου Αλευρά. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Η ταινία «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» ή «KLAIN MAIN PUTS» έχει πρό-θεση να ξεπεράσει το μετά–μοντέρνο κατε-στημένο της ευρω-παϊκής σκέψης και κριτικής και να ανα-δείξει τις προ-θέσεις της ελληνικής γλώσσας που εδραιώνουν την παγκόσμια φιλο-σοφία. Επομένως η ταινία είναι: ανά – κατά – διά – μετά – παρά – αντί – αμφί – περί – από – υπό – ΥΠΕΡ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πραγματεία για την καταθλιπτική ψυχοσύνθεση του ευρω-παϊκού χωροχρόνου και ανά-δειξη της ελληνικής ΕΥ-ΔΑΙΜΟΝΙΑΣ!

Η ταινία είναι μια ευχάριστη μουσικοχορευτική τραγωδία για την Αγία Γερμανική οικογένεια που «αναζητώντας το χαμένο χρόνο» έχασε τη ζωή της χωρίς να μπορέσει να βρει την ελληνική ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ. Περιλαμβάνει 20 τραγούδια αγάπης, μίσους και ψυχο-κοινωνικο-οικονομικής αναστάτωσης…  και αυτό… για να κατευνάσει τις πολιτικές προεκτάσεις σεξουαλικής υφής, που βρίσκονται στο υπόβαθρο του κάθε ανθρώπου.

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014
Ώρα: 19:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Ανοιχτή Τέχνη
Φιλελλήνων & Ναυάρχου Νικοδήμου 2, Σύνταγμα

Είσοδος ελεύθερη

Είσοδος: Ελεύθερη
Δηλώσεις συμμετοχής
στο τηλέφωνο της Ανοιχτής Τέχνης: 210 32 27 188210 32 27 188
ή στο:info@anoixtitexni.gr

το τραίιλερ….

Πληροφορίες για τα Σεμινάρια Σκηνοθεσίας της Ανοιχτής Τέχνης: εδώ

προβολή της ταινίας «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» του Νίκου Αλευρά

 

Δημοσιεύτηκε από: anoixtitex   /   Tags: , , , , ,   /   0 Σχόλια   /   12-02-2014

Αφηστε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.