Η παρουσίαση της Εκτέλεσης του Αλέξανδρου Ασωνίτη!

   Την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Ιανού έγινε η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Ασωνίτη ”Εκτέλεση”, που αποτελεί το πρώτο βιβλίο της τριλογίας Πένθος και Έξαρση (εκδ. Πατάκη).

  Για το βιβλίο μίλησαν ο θεατρικός συγγραφέας Βασίλης Κατσικονούρης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Τριάντης. 

   Διάβασε (εξαιρετικά!) η σκηνοθέτις και ηθοποιός Μαρίλλη Μαστραντώνη.
     Μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων: Η Λιλή Ελευθερίου, η Αγαθή Δημητρούκα, η Βανέσσα Ζουγανέλη, η Κατερίνα Κοσκινά, η Έφη Λαδά,  η Λίνα Τσίκουτα, ο Μηνάς Βιντιάδης, ο Βασίλης Γισδάκης, ο Τηλέμαχος Κώτσιας, ο Γιάννης Μετζικώφ, ο Γιώργος Μονεμβασίτης, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο Φίλιππος Φιλίππου, ο Κώστας Παπαγεωργίου και πολλοί φίλοι και φίλες, γνωστοί  και άγνωστοι, σπουδαστές της Ανοιχτής Τέχνης και αναγνώστες της καλής λογοτεχνίας!

    Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και τα καλά τους λόγια!
Θα σας ξαναδούμε στην επόμενη παρουσίαση!

    ”Ιερατικός, επιβλητικός, απόκοσμος, σαν ιδρυτής μιας απόκρυφης θρησκείας… .ο Διονύσης Ταλλιανδιανός φαινόταν από τις εξέδρες αλλόκοτα ογκώδης και διυσθεώρητος, και έμοιαζε να απολαμβάνει το δέος που προκαλεί στο κοινό κάθε δολοφόνος, πόσω μάλλον αυτόςπου έσερνε πίσω του μια σαρανταποδαρούσα από ενενηντα τέσσερα άσπρα φρεσκοκαρφωμένα φέρετρα (…) Τα παράξενα ανόμοια μάτια του σκορπούσαν παντού σπινθήρες και μαρμαρυγές καταυγάζοντας ένα χαρακτηριστικό που κανείς δεν ηθελε να παραδεχτεί: Ο φονιάς ήταν χορτάτος.” (σελ. 46-47)

Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ είναι  το πρώτο βιβλίο της τριλογίας: Πένθος και ΄Εξαρση

Δημοσιεύτηκε από: anoixtitex   /   Tags: , , , ,   /   0 Σχόλια   /   08-04-2019

Αφηστε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.