Εικαστικά

Εικαστικά

ζωγραφικήΕργαστήριο ζωγραφικής, με την Δήμητρα Μαλταμπέ

…………………………………..

Συχνότητα: κάθε Δευτέρα 20:00 – 22:30
Διάρκεια: 3 μήνες
Εισηγήτρια: Δήμητρα Μαλταμπέ

Η Ανοιχτή Τέχνη σας παρέχει Βεβαίωση Σπουδών!

Το site της είναι: https://dimitramaltabe.wordpress.com/

   Στο εργαστήριό μας θα μάθουμε να ζωγραφίζουμε με ακρυλικά χρώματα, να κάνουμε σχέδιο με μολύβι και με κάρβουνο,  να κάνουμε κολλάζ από εφημερίδες και περιοδικά! Θα  ασχοληθούμε  με το σχέδιο και το χρώμα, θα μάθουμε και θα χρησιμοποιήσουμε  βασικές αρχές και τρόπους για να προσεγγίσουμε ό,τι βλέπουμε γύρω μας.

      Θα πειραματιστούμε με διαφορετικά υλικά και τεχνικές, θα ζωγραφίσουμε παίρνοντας αφορμές από την ιστορία της τέχνης και από έργα σύγχρονων μεγάλων καλλιτεχνών, διερευνώντας κάθε φορά το αλφάβητο του έργου μας. Γιατί η ζωγραφική είναι μια δημιουργική διαδικασία, που έλκει τον άνθρωπο από την εποχή των σπηλαίων ένας τρόπος έκφρασης, η προσωπική μας ματιά στον κόσμο που μας περιβάλλει.

    Ασχέτως ηλικίας του καθενός και της καθεμιάς, σκοπός μας είναι να μάθουμε να ζωγραφίζουμε και να αξιοποιήσουμε το ταλέντο, την ματιά και το χέρι μας!

    Πάρτε χαρτιά και μολύβια κι ελάτε! Τα καβαλέτα μας είναι έτοιμα! Η συνεργασία μας θα κορυφωθεί στο τέλος της χρονιάς, όταν διοργανώσουμε την έκθεση με τα έργα μας, και επικοινωνήσουμε όσα μάθαμε κι όσα ανακαλύψαμε στο σεμινάριο  σαν ομάδα κι ο καθένας μας ξεχωριστά!

Η παρουσίαση-έκθεση των έργων μας, σαν κλείσιμο της συνεργασίας μας, δίνει δυνατότητα να μοιραστούμε και να επικοινωνήσουμε όσα νιώσαμε και κερδίσαμε σαν ομάδα κι ο καθένας μας ξεχωριστά!

Εκδηλώστε ενδιαφέρον για αυτό το σεμινάριο!

Σας προτείνουμε να δηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας, για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στο σεμινάριο, γιατί ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.
Με τη συμπλήρωση και αποστολή της παρακάτω φόρμας θα έρθουμε αμέσως  σε επικοινωνία μαζί σας.

Ονοματεπώνυμο*:

Email*:

Τηλέφωνο κινητό & σταθερό*:

Ενδιαφέρομαι για το σεμινάριο*:

Επίσης ενδιαφέρομαι για:

Από που μάθατε για αυτό το σεμινάριο;ίντερνετ (google) facebook φίλους 

Σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια.